Шукати в цьому блозі

четвер, 28 квітня 2011 р.

24 квітня у Львівській виправній колонії № 48 відбулася Великодня Божественна Літургія.

Для усього християнського світу, як і для вірних Української Греко-Католицької Церкви, Воскресіння Господнє є найважливішим святом, оскільки саме в цей час Син Божий переміг смерть, а відтак звершилося відкуплення усього роду людського від гріха! Святий Григорій Богослов називає це свято празником празників і торжеством торжеств, з яким не можне порівнятись жодне людське, чи інше Христове свято. Молитва на Святу Пасху є оспівуванням та прославленням цієї події:  Прийдіть, усі вірні, поклонімся святому Христовому воскресенню, ось бо прийшла через хрест радість усьому світові. Повсякчас благословляючи Господа, оспівуємо воскресення його, бо, перетерпівши розп’яття, він смертю смерть розрушив.
 
 
 
Саме в цей день у Львівській виправній колонії № 48 на Божественній Літургії зібралися вірні Української Греко-Католицької Церкви для вшанування свята Воскресіння Ісуса Христа. Після святої Божественної Літургії відбулося благословення в’язнів та святкове освячення пасок.


Святкування Пасхи у Львівській виправній колонії № 48 відбулося завдяки співпраці адміністрації пенітенціарної установи з представниками Департаменту В’язничного Капеланства  та капеланами Центру Військового Капеланства УГКЦ Львівської архиєпархії.

                                                                                                              бр. Юрій Кузьо
                                                                                   в’язничний капелан Львівської архиєпархії

Немає коментарів:

Дописати коментар