Шукати в цьому блозі

середу, 25 травня 2011 р.

Свято для неповнолітніх у СІЗО.

Вечірнім класам Чортківської загальноосвітньої школи - інтернат І—III ступенів при Чортківському слідчому ізоляторі УДДУПВП у Тернопільській області виповнилось цьогоріч 5 років.

На святі, присвяченому закінченню навчального року, прозвучали теплі вітання на адресу педагогічних працівників Чортківської загальноосвітньої школи - інтернат та учнів від представників державних та громадських організацій. Були присутні, завуч школи - інтернат Н.Боднарчук, психолог Чортківського РЦССДМ Т.І. Чорній та соціальний працівник Чотківського РЦСССДМ О. С. Овсинська, священнослужитель УГКЦ отець Євген Гаврилишин.

Починаючи з 1 вересня, ув'язнені та засуджені мали змогу навчатися у 9, 10, 11 класах. Педагогічні працівники надавали їм ґрунтовні знання, виховували любов до України, її народу. Школа дає новий поштовх тим, хто оступився і хоче віднайти себе у цьому житті. Особи, які тримаються в установі, мали змогу підвищувати свій загальноосвітній рівень незалежно від віку.

Середня освіта у нашій країні є обов'язковою. І це надзвичайно важливо, що громадяни України, які в силу різних життєвих обставин скоїли злочини, мають змогу навчатися і отримувати атестат про закінчення освіти, який, безумовно, стане їм у нагоді в подальшому житті.


Ігор Кузяк начальник відділення соціально – психологічної
служби Чортківського СІЗО УДДУПВП у Тернопільській області

Немає коментарів:

Дописати коментар