Шукати в цьому блозі

четвер, 18 серпня 2011 р.

Свято Спаса у Прилуцькій виховній колонії.

18 серпня 2011 року у день Передсвяття Переображення Господнього священик Костянтин Пантелей, схимонах-студит Степан (Волошин ) і волонтер Володимир Левченко привітали вихованців Прилуцької виховної колонії для неповнолітніх. Їх тепер в установі близько 200.

Для хлопців коштом доброчинців було придбано 46 літрів меду та 110 кг яблук. Найактивнішу участь у проведенні збірки для купівлі меду і плодів взяли учасники Центру волонтерської співпраці пенітенціарного душпастирства  Київської єпархії УГКЦ під проводом аніматорів Василя Возняка та Ірини Федець. Для вихованців було відправлено Чин малого освячення води та благословення плодів і меду. У проповіді до вихованців і персоналу о. Костянтин сказав: " Намагаймося жити так, щоб наше життя принесло Господеві милі плоди на прославу Його імені та на спасення наших душ!"

Після того відбулося покроплення свяченою водою житлових приміщень установи та індивідуальні бесіди.


Учасники нещодавнього спортивного свята "Козацький гарт - 2011" отримали пам'ятні світлини про перебіг змагань, церемонію нагородження грамотами та призами. Естафету цього свята перейняли спочатку вихованці Бережанської колонії, а минулої неділі 14 серпня свято завершилося у Самбірській виховній колонії.

Повідомив волонтер Володимир Левченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар