Шукати в цьому блозі

понеділок, 19 грудня 2011 р.

Свято Св. Миколая для в'язнів.

Вже традиційно у Прилуцькій виховній колонії 19 грудня 2011 року відбулося свято Св. Миколая, якого вихованці, як і всі інші діти, з нетерпінням чекають. На святковому виступі були присутні начальник установи В’ячеслав Анатолійович Радченко, вчителі школи, представники від міської ради та о. Роман Пушка (капелан УГКЦ). Святковий виступ розпочався з благословення та привітального слова о. Романа. Виступ, що за сценарієм приготували самі вихованці, складався з двох частин: в першій частині було представлене життя святого Миколая, а в другій були показані повчальні історії. Виступ закінчився роздаванням солодощів від душпастирської служби УГКЦ.


Св. Миколая у слідчій установі.
У світлий день святого Миколая, на який очікує кожна людина. Дарується подвійна радість: радість з обдарування іншого і радість з прийняття дару.
Завітав св. Миколай з помічниками ангелами і у Чортківський СІЗО. В’язні, підлітки, жінки приймаючи дарунок, у радості свого серця не скривали бажання обдаровувати іншого.
Ревна молитва, щире бажання змін у своєму житті саме із Господом, це той найцінніший дар, що його можуть і часто дарують особи, які тут тимчасово перебувають. Свідченням цього є прагнення Євхаристійного життя, як добрих Божих дітей.
капелан Євген Гаврилишин

Немає коментарів:

Дописати коментар