Шукати в цьому блозі

середу, 1 лютого 2012 р.

Йорданське благословення у в'язниці.

19 січня 2012 р. частина християнського світу святкує величний празник Господнього Богоявлення. У Личаківській виправній колонії № 30 м. Львова о. Михайло Іваняк, редемпторист, відслужив святкову Божественну Літургію.







За хорошою традицією всі бажаючі і небайдужі до свого релігійного життя прийшли на відправу зі своїми посудинами з водою. По завершенні Служби о. Михайло освятив воду і окропив нею всіх присутніх. Опісля він з бр. Михайлом Гасяком (редемпторист) у супроводі п.Ярослава (староста греко-католицької спільноти у ЛВК) і п. Руслана відвідали житлові приміщення, в яких мешкають ув’язнені. Боже благословення через окроплення свяченою водою отримали також працівники установи на своїх робочих місцях.



Брати-редемптористи висловлюють подяку управлінню даної установи, зокрема начальнику, майору внутрішньої служби Андрію Бринзі, його заступнику із соціально-виховної та психологічної служби старшому лейтенанту внутрішньої служби Петру Павлусю за можливість відвідати дану установу з йорданською водою, всім працівникам, які допомагають проповідувати Євангеліє серед ув’язнених. У тому числі психологу Петру Кордеку та його помічнику психологу Олегу Василисі.



Нехай всім вам Господь віддасть сторицею за вашу співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар