Шукати в цьому блозі

середу, 23 травня 2012 р.

54-о Міжнародне військове паломництво до Люрду завершилося подячним молебнем.

21 травня 2012 року українська військова делегація прибула до Львова, де у Гарнізонному храмі на території Академії Сухопутних військ ім. П. Сагайдачного подячним молебнем завершилось 54-е Міжнародне військове паломництво до Люрду. Владика Михаїл (Колтун) уділив благословення всім присутнім та подякував за спільну подорож та молитву.
У делегації військовослужбовців Збройних Сил України, яку очолив Владика Михаїл (Колтун), взяло участь 57 осіб. Цього року до основної частини паломників долучилось 36 представників профспілки атестованих працівників міліції МВС України - військовослужбовці та члени їхніх родин з Одеси, Херсону та Києва. До складу делегації увійшли військові-афганці. Духовним провідником цієї делегації став о. Олександр Смеречинський.
Протягом паломництва прочани молилися на Літургії в українських церквах Мюнхена (Німеччина), Люрду (Франція), Риму (Італія) та Відня (Австрія). Військовослужбовці приступали до Таїн Сповіді та Причастя.
Особливою подією став шлюб, уділений Владикою Михаїлом у Римі двом військовослужбовцям Збройних Сил України.
Нижче подаємо відгуки прочан 54-о Міжнародного військового паломництва до Люрду.
«На сьогодні мені, як і напевно, більшості наших паломників, важко до кінця осягнути всю повноту відвідин святого місця в Лурді, але в цій хивлі я всім своїм серцем відчула присутність Бога, наситилась Ним, Його любов’ю, Його турботами і заступництвом. Отримала спокій в своїй душі, в своїх думках. Побачила як проходить возз’єднання людей, зовсім різних поглядів, думок. Наші паломники стали стриманішими, люблячими, зробилися єдиною родиною – паломників.
В окремий спосіб складаю свою подяку Владиці Михаїлу та нашим дорогим отцям. За їхню турботу, розважливість, допомогу в вірі до Бога, за теплі слова. А ті відчуття при благословенні Папи я до кінця не можу передати ні словами, ні на папері. Дякую, все було чудово»!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар