Шукати в цьому блозі

понеділок, 27 серпня 2012 р.

День Державного Прапора України в установі ДПтС України.

Зі святами Державного Прапора України та Державної Незалежності України працівників пенітенціарної служби, співробітників Київського слідчого ізолятора територіального управління ДПтС у Києві та Київській області, привітав керівник Відділу УГКЦ з душпастрства у пенітенціарній системі України о. Костянтин Пантелей, що взяв участь в урочистому засіданні з нагоди свят.

Крім теплих слів поздоровлень о. Костянтин повідомив присутніх про проведення V професійної прощі працівників пенітенціарної служби, яка відбудеться на свято Воздвиження Чесного Хреста. Час паломництва, що стало вже традиційним, обрано недарма.  Щороку учасники паломництва застановляються над глибиною Божої любові до грішників та починають глибше розуміти покликання пенітенціаріїв служити з пошаною до людської гідності в’язнів зі справедливістю та милосердям.

У центральному апараті ДПтС України о. Костянтин Пантелей також відвідав святкове засідання і святковий концерт, присвячений Дню Незалежності, при цій нагоді він поінформував Голову ДПтС України про плани співпраці УГКЦ для духовних потреб співпрацівників служби. Підготовлено текст оновленої Угоди про співробітництво, яку незабаром буде підписано між УГКЦ і ДПтС України.

Немає коментарів:

Дописати коментар