Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

Івано-Франківщина: у Коломийській ВК(№ 41) обговорено питання профілактики самогубств.

6 грудня 2012 року в Коломийській виправній колонії (№41) управління Державної пенітенціарної служби в Івано-Франківській області в системі службової підготовки для персоналу установи було проведено семінар-заняття “Самогубство як тяжкий гріх. Профілактика самогубств серед засуджених”. На цей захід було запрошено капелана УГКЦ о. Олексія Куйбіду, який у своїй промові розкрив поняття самогубства як смертного гріха у християнській етиці. Він, зокрема, сказав: ”Cамогубство – гріх, після якого покаяння є неможливим. Церква позбавляє таку людину честі християнського похорону. Хоча самогубство є тяжким гріхом, судити таку людину ми не можемо”.
У ході заняття було проведено аналіз проблеми самогубства в органах та установах ДПтС України, як серед засуджених так і серед працівників.
Психолог установи капітан внутрішньої служби Андрій Назаров довів присутнім основні напрями роботи, професійні обов’язки кожного працівника з питань профілактики та попередження самогубств серед засуджених в умовах виправної колонії.
На завершення заняття було надано рекомендації персоналу установи щодо практичних навичок із виявлення та попередження суїцидальних дій.


Прес-служба управління ДПтС України в Івано-Франківській області

Немає коментарів:

Дописати коментар