Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Піст – час метаної.

Християни за Юліанським календарем розпочали третій тиждень Великого посту. Господь запрошує кожну людину незалежно від соціального чи матеріального становища допомогти нести Йому хрест. Усі свідомі християни: старші, дорослі, діти беруть участь у цьому літургічному часі Христової Церкви, практикуючи молитву, вчинки милосердя; обмежуються в їжі, залишають розваги.
Вихованці Бережанської виховної колонії та працівники вже вдруге взяли участь  в молитві  «Хресна дорога». Кожного разу її розпочинає та закінчує о. Михайло Бугай, капелан колонії. Бажаючі хлопці під час молитви сповідаються, приймають Святе Причастя. Хресну дорогу вихованці та вихователі моляться з с. Наталією, СНДМ. Читаючи текст молитви та роздумуючи про терпіння і знущання над Спасителем, вихованці усвідомлюють та визнають свої помилки, яких допустилися свідомо чи несвідомо в житті. Саме такий приклад Ісуса допомагає цим молодим людям ставати благороднішими.
З благословення о. Михайла книжки «Хресна дорога» спонсорувала Церква Пратулинських мучеників, що знаходиться на території колонії. Щиро вдячні видавництву «Місіонар» за надану знижку.
о. Михайло Бугай

Немає коментарів:

Дописати коментар