Шукати в цьому блозі

вівторок, 21 травня 2013 р.

Спортивно-духовне свято «Козацький гарт» у Бережанській виховній колонії.

      
10 травня 2013 року у Бережанській виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області відбулося спортивно-духовне свято « Козацький гарт – 2013 » , який було  організовано при сприянні  молодіжної спільноти « Небесний Єрусалим» церкви Пресвятої Тройці м.Бережани. Після здійсненої  спільної молитви розпочались спортивні змагання. Команду вихованців колонії  представив старший вихователь старший лейтенант внутрішньої служби Андрій Миколайович Атаманчук, а команду учнівсько-студенської молоді м.Бережани «Козаки» представила Ольга Іванівна Хрептак, яка одночасно являється працівницею Бережанського районного центру соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді. Програма змагань була складена представникамимолодіжної спільноти «Небесний Єрусалим» церкви Пресвятої Тройці м.Бережани. Команди змагалися у вправах із скакалкою, обручем, підтягувались на поперечині,  віджималися  в упорі лежачи від землі, кидали 16-ти кілограмові гирі, були естафетні змагання, конкурси: хто швидше  з`їсть лимон, вареники і тд.
Досить напружено проходила гра у міні-футболу між цими суперниками. Звичайно глядачі підтримували оплесками кожен свою команду. По завершенні змагань вихованці колонії та представники учнівсько-студенської молоді м.Бережани ділилися своїми враженнями від змагань, спілкувалися між собою.

         Звичайно, були переможці в окремих конкурсах і були переможені. З приємністю хочеться сказати, що у загальнокомандному заліку збірна команда вихованців Бережанської виховної колонії уже в котрий раз доказала своїм ровесникам, що у м.Бережани їй не має рівних, як у спортивних  так і в інтелектуальних змаганнях. 
         Зустріч затягнулась і вийшла за межі відведеного часу, але ніхто не жалкував. Цілком зрозуміло, що спортивні змагання, живе спілкування молодих людей  принесло обом сторонам не лише моральне задоволення, але й нові знання, свіжу інформацію, усвідомлення власної відповідальності не лише за своє майбутнє, але й майбутнє нашої держави. Ми переконані, що саме таким чином, спільно з громадськістю та релігійними конфесіями, заселяючи в душі так потрібну зараз духовність та моральність,  через спілкування, доброту, розуміння, - зможемо допомогти цим молодим хлопцям повернутися у суспільство.
Євген Васильович Рубінець

Немає коментарів:

Дописати коментар