Шукати в цьому блозі

середу, 29 травня 2013 р.

Триває підготовка до проведення виставки-конкурсу "Переображення Господньою Любов'ю".

Триває підготовка до проведення виставки-конкурсу "Переображення Господньою Любов'ю". Ми хотіли би поділитися з вами про пережиті події. Процес надсилання допомоги учасникам Національного конкурсу образотворчого мистецтва в'язнів доходить до завершення. Референт пенітенціарного душпастирства УГКЦ Юрій Йосифович несе основне навантаження щодо листування з в'язнями та формування бандеролей. Це копітка праця, але дуже надихаюча. Велику участь у справі пошуку й пересилання матеріалів для творчих робіт взяли волонтери Ольга Петрашик, Аліна Грабар, Ліля Стицюк, Марта Руда. Дякуємо усім вам, хто вийшов послужити поруч із нами: хтось - пожертвою, хтось - часом і працею!

Для забезпечення матеріалів поступило пожертв на суму 1335 грн. Проте витрати склали 2595,27 грн. Необхідно вчасно допомогти учасникам конкурсу фарбами, пензлями, нитками, бісером. Це дуже суттєва задача з огляду на її людяні інтонації. Прохаємо Вас допомогти компенсувати суму перевитрат - 1260,27 грн.

Картка в Приватбанку: N 4405885811621835



29 травня 2013 р. Національна спілка художників України за сприянням добродія Миколая Кіщука, заступника Голови НСХУ, передала на потреби учасників Всеукраїнського конкурсу образотворчого мистецтва в'язнів 5 наборів олійних фарб та пензлів. Щиросердно молимося за добродіїв!


Немає коментарів:

Дописати коментар