Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 червня 2013 р.

Прес-анонс.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ
ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА В'ЯЗНІВ
«ПЕРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОЮ ЛЮБОВ’Ю»

До ювілею Хрещення Русі-України

18 червня об 11:00, за адресою вул. Січових стрільців (Артема) 1-5, в актовій залі Центрального будинку художника Національної спілки художників України відбудеться презентація виставки-конкурсу образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов'ю». Виставка-конкурс проходитиме у Києві у Музеї Івана Гончара у серпні 2013 р. На презентації буде представлено етапи підготовки конкурсу та соціальні аспекти цієї мистецької події.

У презентації братиме участь Йосиф (Мілян), єпископ-помічник Київської Архиєпархії УГКЦ,  Микола Кіщук, заступник Голови Національної спілки художників, Петро Гончар, директор Музею Івана Гончара, Борис Єґіазарян, художник, представники Міністерства культури, Міністерства соціальної політики, Державної пенітенціарної служби, Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі».

 «Через образотворче мистецтво відбувається найбільш людяний діалог громадянського суспільства для подолання мурів відчуження і для щирого порозуміння, – ділиться один з організаторів конкурсу тюремний капелан Костянтин Пантелей,  – такі події здатні змінити суспільство накраще, починаючи від нас самих.»

Презентація проводиться з метою широкого інформування про майбутню виставку-конкурс та про важливість процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися у місцях позбавлення волі.

Організатори:

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви
Благодійний Фонд «Карітас-Київ»,
Державна пенітенціарна служба України,
Фонд Андрея Шептицького,
Національна Спілка художників України,
Музей Івана Гончара

Відповідальна особа:

Юрій Йосифович,
тел./факс 044 279-19-20
моб. 097 924-24-94
e-mail: josyfovych@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар