Шукати в цьому блозі

суботу, 21 вересня 2013 р.

Семінаристи зіграли товариський футбольний матч у Прилуцькій виховній колонії для неповнолітніх.

21-го вересня, в свято Різдва Пресвятої Богородиці, семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії разом з отцем Романом Пушкою та отцем Дмитром Горнакевичем взяли участь у двох футбольних матчах з командами вихованців Прилуцької підліткової колонії у місті Прилуки. Метою організації заходу було те, щоб дати зрозуміти вихованцям, що є люди яким вони не байдужі, що вони потрібні та що за них не забувають, за них пам’ятають і що вони є також дітьми Божими.

Незважаючи на несприятливі погодні умови,  матчі між вихованцями та семінаристами відбулися і супроводжувалися гарним позитивним настроєм. В перервах між таймами та після матчів представники обох команд мали можливість поспілкуватися між собою та виявити своє бажання організовувати такі товариські зустрічі й надалі.

Спільнота Київської Трьохсвятительської духовної семінарії щодня в своїх молитвах  просить у Небесного Отця Його милосердя та благодаті для вихованців Прилуцької колонії для неповнолітніх, а також для їх виховників, які працюють в цій установі і також просять Богородицю Діву Марію заступництва перед своїм Сином і Господом нашим  Ісусом Христом.

Ректорат та семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії щиро висловлюють подяку  отцю Костянтину Пантєлєю та працівникам Прилуцької виховної колонії за сприяння в допомозі організації футбольного заходу для вихованців.

Немає коментарів:

Дописати коментар