Шукати в цьому блозі

понеділок, 11 листопада 2013 р.

Сестра Пресвятої Родини у нашій родині.

У реабілітаційному центрі «Преображення»  смт. Любеч на Чернігівщині 4-6 листопада  велику радість приніс візит духовної гості з Києва. Сестра Миколая (Сусол) Згромадження Пресвятої Родини радо відгукнулася на запрошення отця Костянтина Пантелея. 
«Пробувши навіть такий короткий час у цій спільноті «Преображення», як не дивно, хочеться приїхати сюди ще не один раз. Я особливо пережила там досвід спільної молитви – відчула живу  присутність Бога. Мабуть, багато хто вважає їх тими, які лише чогось потребують від інших. Натомість, досвідчила їх такими, які дуже збагатили мене. Навіть самі не зауваживши того, обдарували миром, радістю і відчуттям простого щастя від присутності іншої особи, - ділиться враженням сестра Миколая, – там неначе інший вимір часу – він триває по-іншому. І ще вражає готовність цих жінок до служіння у всіх, навіть найдрібніших речах: від приготування кави чи чаю до піклування про здоров’я».
Для  спільноти реабілітанток дуже цінним виявився досвід спільної молитви, праці та невимушеного спілкування з гостею. Сподіваємося, що з цим першим візитом закладеться гарна традиція взаємозбагачення через участь в житті одні одних.  Центр «Переображення» був заснований громадою Св. Петра і Павла у місті Чернігів 2010 – 2011 року. В ньому надається допомога жінкам, які опинилися у важких життєвих обставинах. Центр увійшов до мережі соціального партнерства недержавних організацій у Чернігівській області. Діяльність центру була представлена на Регіональній зустрічі партнерських організацій 4 липня 2013 року, що відбулася у Чернігові.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар