Шукати в цьому блозі

вівторок, 26 листопада 2013 р.

Всеукраїнська пересувна виставка образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою любов’ю» розташувалася у Черкасах.

У вересні 2013 року розпочався тур пересувної виставки «Переображення Господньою любов’ю», що проходить під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, містами України. Після Києва, Чернігова і Полтави експозиція мистецтва в'язнів розташувалася у Черкасах. За сприяння партнерської Благодійної організації «Від серця до серця» прийняв виставку Черкаський художній музей. 29 листопада відбудеться церемонія відкриття виставки. Реформування кримінального законодавства та системи правосуддя, повернення колишніх засуджених до суспільства та їхня реінтеграція є у центрі уваги цієї соціальної події.

Пересувна експозиція в’язнів містить 112 творів, переданих з пенітенціарних установ України. На конкурсі «Переображення Господньою любов’ю», що відбувся в Києві 19 серпня 2013 року брали участь 10 творів в’язнів з установ, що знаходяться у віданні Черкаського територіального управління Державної пенітенціарної служби України. 


Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви

Немає коментарів:

Дописати коментар