Шукати в цьому блозі

неділю, 1 грудня 2013 р.

Другу мистецьку премію серед неповнолітніх вручили вихованцеві Прилуцької колонії.


30 листопада 2013 року з нагоди вручення мистецької премії серед неповнолітніх призеру Всеукраїнського конкурсу «Переображення Господньою Любов'ю» вдбулася зустріч волонтерів і священиків Пенітеціарного душпастирства УГКЦ з вихованцями Прилуцької колонії для неповнолітніх. Володарем премії за друге місце у конкурсі став Максим Чернов, вихованець колонії.

Керівник Відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України о. Констянти Пантелей, капелан колонії о. Дмитро Горнакевич  та волонтери Ореста Цибрівська, Віра Кузнецова й Ольга Мащенко розповіли про етапи підготовки проведення конкурсу та про перебіг пересувної виставки містами України. Розповідь супроводжувала показ відео й фото-матеріалів. Таким чином усі присутні немов занурилися в атмосферу експозиції. Відеозаписи, створені Андрієм Гетьманом, дали можливість почути відгуки членів журі.

Призовий фонд 30200 грн. збирали доброчинці протягом півроку перед конкурсом. Із зібраних коштів було створено по 5 премій у трьох категоріях: серед чоловіків, серед жінок та серед неповнолітніх. Усі призери й учасники конкурсу були відзначеі грамотами Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. У церемонії нагородження взяв участь начальник Прилуцької виховної колонії для неповнолітніх майор вн. сл. Євгеній Квітницький. Максим Чернов, як й інші учасники конкурсу отримав грамоти та зошит з відгуками людей, а також DVD із відеозаписами та фотоматеріалами виставки.

Цього ж дня волонтери передали в колонію на потреби вихованців одяг та взуття, зібрані у кивських громадах УГКЦ під час суспільних днів, також комп'ютер і сканер.








 Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви

Немає коментарів:

Дописати коментар