Шукати в цьому блозі

понеділок, 12 травня 2014 р.

До Дня матері відбувся обхід жінок та неповнолітніх у Київському слідчому ізоляторі.

12 травня 2014 року жінок та неповнолітніх у Київському слідчому ізоляторі вітали з нагоди традиційного Дня матері. У складі делегації Християнської міжконфесійної місії «Духовна і благодійна опіка в тюрмах» разом з Головою Громадської ради при територіальному управлінні ДПтС України у м. Києві та Київській області Олександрою Борисовою в'язнів відвідав протоієрей Костянтин Пантелей. 


День Матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас із дитинства і до останніх днів несе в душі образ найріднішої людини яка ніколи не зрадить, все зрозуміє і пробачить, завжди пожаліє і буде любити не дивлячись ні на що. Особливо це відчувають ті люди які перебувають за ґратами незалежно від віку та статі. Тому ув'язнені з нетерпінням чекають відвідин небайдужих людей в такий святковий день.


В  ув'язнених жінок та неповнолітніх існує гостра нестача елементарних гігієнічних засобів. До доброчинної збірки на придбання потрібних засобів гігієни долучилися вірні Патріаршого Собору УГКЦ. При обході камер було передано найбільш потребуючим ув'язненим допомогу на суму 607,40 грн.

1 . Ватні подушечки Bella 800 шт.
2 . Рідке антибактеріальне мило Safeguard 2 л.
3 . Гігієнічні прокладки 240 шт.
4 . Вата гігієнічна 100 г.
5 . Вода питна "Малятко" 5,5 л.
6 . Підгузки №4 18шт.

Немає коментарів:

Дописати коментар