Шукати в цьому блозі

понеділок, 26 січня 2015 р.

Святковий відгомін.

Вже давно позаду такі довгоочікувані всіма свято Миколая,  Різдвяні та Йорданські свята. Попри безліч невтішних новин, які отримуємо з різних кутків нашої держави, особливо в цей час намагаємось поширювати добро серед тих, хто так мало зазнав його у житті, а саме – у виправних закладах нашого краю.

Донести ув’язненим цінність творення добра, радість Христового Різдва, та правду що всі ми у хрещенні є улюбленими Божими дітьми намагались капелани  Львівської Виправної Колонії №30 та Львівського Слідчого Ізолятора. Завдяки щедрим пожертвам небайдужих людей, до дня св. Миколая наші підопічні могли отримати святкові подарунки. Готуючись прийняти звістку про народження Спасителя, всі охочі ЛВК № 30 мали нагоду взяти участь у передріздвяних реколекціях, які проводив  о. Андрій Качмар, ЧНІ. Протягом цих днів багато учасників приступало до Тайни Покаяння та, як зазвичай, взяти участь у святій Літургії. Час Йорданських свят для душпастирів асоціюється з відвідинами домівок з Йорданською водою Відбулись ці відвідини і у виправних закладах м. Львова. Йорданське благословення зійшло як на камери ув’язнених, приміщення лікарні при львівському СІЗО, так і на адміністративні будівлі. 





Нехай Воплочений Спаситель назавжди оселиться в серцях ув’язнених та працівників пенітенціарної системи, а Його благословення допомагає долати всі труднощі та виклики щоденного життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар