Шукати в цьому блозі

четвер, 16 квітня 2015 р.

Пасхальні відвідини Кіровоградської УВП облуправління ДПтС України (№14) представниками Греко-Католицької Церкви.


15 квітня 2015 року представники Української Греко-Католицької Церкви о. Іван Третяк, адміністратор парафії Різдва Святого Івана Хрестителя, та с. Софія (Дереш), Згромадження Непорочного Серця Марії Фатімської, відвідали Кіровоградську установу виконання покарань облуправління ДПтС України (№14). Цього разу метою візиту послужило не лише спілкування з засудженими та ув’язненими, що перебувають в установі, а й висловлення найсвітліших привітань та побажань з приводу прийдешнього релігійного свята Великодня.


Сестра Софія, як і зазвичай, навідала засуджених та ув’язнених жінок, які перебувають в Кіровоградській УВП (№14), зазначивши, що Великдень – це найвеличніше та найпрекрасніше свято, коли вся земля радіє та чепуриться перед початком теплих сонячних літніх днів і весь світ відкриває свої обійми для всеохоплюючих почуттів любові, добра та милосердя.

Вже за усталеною традицією отець Іван завітав у гості до неповнолітніх, що тримаються під вартою. Кожен його візит вносить частинку добра та радості у вже майже дорослі, але такі по-дитячому замріяні серця. Не залишились осторонь і засуджені відділення господарського обслуговування, які з задоволенням взяли участь у святковій бесіді з отцем Іваном.

Представники церкви, як і численні гості, що у Великодні свята відвідали Кіровоградську установу виконання покарань (№14), залишили на згадку гарний настрій, світлі думки та смачну святкову пасхальну випічку.

Тетяна Коханенко, 
Кіровоградська установа виконання покарань 
управління ДПтС України в області (№14)

Немає коментарів:

Дописати коментар