Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 вересня 2015 р.

У реабілітаційному центрі «Переображення», що на Чернігівщині, роздумували над відповідальністю за створіння.

18 вересня 2015 року Божого в рамках проведення екологічних місій задля порятунку створіння, які з ініціативи Бюро УГКЦ з питань екології проводяться у всіх єпархіях та екзархатах УГКЦ в Україні, в реабілітаційному центрі «Переображення», що на Чернігівщині, була проведена молитовно-освітня зустріч.

Зустріч розпочалася спільною молитвою-подякою Богові Творцеві, яку провів духівник центру о. Юрій Логаза, священик Київської архієпархії УГКЦ. Як працівники, так і учасниці реабілітації уважно слухали науку о. Юрія, в якій було наголошено на важливості шанобливого ставлення до Богом створеного світу – природи. «Те, як ми ставимось до нашого природного довкілля, виявляє те, хто ми є, тому що християнська віра виявляється через конкретні наші вчинки», – наголосив священик. Роздумуючи над темою екологічного гріха, кожен мав можливість застановитися над глобальністю негативних наслідків, до яких призводить наше свавільне, невідповідальне ставлення до природи.

Екологічні місії задля порятунку створіння покликані відновити гармонійні, засновані на взаємній любові, відносини між усім Божим створінням, які розпочинаються від усвідомлення людини своєї високої, наданої самим Творцем гідності – бути вінцем усього створіння
Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Немає коментарів:

Дописати коментар