Шукати в цьому блозі

суботу, 5 грудня 2015 р.

Вокально-інструментальна група "Shine" виступила у чоловічих колоніях неподалік Києва.

5 грудня 2015 року Вокально-інструментальна група "Shine" виступила у чоловічих колоніях неподалік Києва. Перша зустріч відбулася у Березанській (№95), а друга - у Бориспільській виправній колонії (№ 119).

У виконанні вокалістки Христини Шонь та інструментального гурту "Shine", засуджені прослухали релігійні пісні, молитви прослави Бога та свідчення з власного життя. Гучними оплесками глядачі висловлювали свою вдячність не тільки за концерт, а й за подаровану разом з піснями віру і надію у краще майбутнє, в людське добро, у світлий образ Бога. З проповіддю до в'язнів звернувся протоієрей Костянтин Пантелей. Він розповів про духовність свята Воздвиження і про покликанння кожної людини до освячення життя.

Відвідування волонтерами виправних установ позитивно впливають на усвідомлення засудженими, що їх доля комусь цікава. В'язні з радістю зустрічають гостей в установі та завжди чекають на нові зустрічі, які надовго закарбовуються в їх пам’яті.

Адміністрації колоній та засуджені подякували представникам духовенства за організований концерт та побажали творчих успіхів у їх служінні.




Світлини прес-служби ДПтС України.

Немає коментарів:

Дописати коментар