Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 січня 2016 р.

Пенітенціарії Івано-Франківської області взяли участь у святковому Богослужінні Водохрещення Господнього.

19 січня у день Богоявлення, останнього різдвяного свята, відомого ще як Водохрещення Господнє працівники управління Державної пенітенціарної служби України в області та Івано-Франківської установи виконання покарань № 12 взяли участь у святковому Богослужінні та освяченні води біля каплички, розташованої у дворі установи.

Святкову літургію відправив духовний наставник храму Зіслання Святого Духа (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 105) та в'язничний душпастир Івано-Франківської УВП № 12 о. Арсеній Панчак.

Набрану у великих ємкостях воду священник молитовно благословив, освятив, тричі занурюючи у воду хреста та прихиляючи запалену свічку. Освячена цього дня йорданська вода має цілющі властивості, вона не псується впродовж року, тому її зберігають до наступних Різдвяних свят.

Йорданським благословенням та окропленням водою о. Арсеній Панчак привітав присутніх зі святом Водохрещення.


З побажаннями миру, благоденства, здоров’я, достатку, незламної віри у силу добра привітав працівників зі святом начальник управління пенітенціарної служби в області Володимир Павлів. Освячену воду працівники набирали у принесений із собою посуд, щоб зберігати увесь рік, адже вона має цілющу силу, яка лікує не лише тілесні хвороби, а й допомагає затягнутися душевні рани.

За матеріалами прес-служби управління ДПтС України в Івано-Франківській області

Немає коментарів:

Дописати коментар