Шукати в цьому блозі

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Стрітенські відвідини в'язнів.

В'ЯЗНІВ У КИЇВСЬКОМУ СЛІДЧОМУ ІЗОЛЯТОРІ ТА В ЛІКРНІ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СИСТЕМИ ВІДВІДАЛИ СЕМІНАРИСТИ.

15 лютого зі Стрітенням привітали ув'язнених жінок, неповнолітніх, чоловіків семінаристи 6 курсу Трьохсвятительської семінарії Київської Архиєпархії: Григорій Березюк, Сергій Підтілов, Антон Сябро, Ростислав Денькович, Ярослав Смірнов, Роман Гридковець, Сергій Синовіцький.  Майбутні священики мають пізнати усі різновиди пастирського покликання допомагати й підтримувати людей у самих важких обставинах. 

Учаниками служіння пенітенціарного душпастирства вони є не вперше. Багато раз саме ці хлопці були організаторами заходів для неповнолітніх у Прилуцькій виховній колонії.

Протоієрей Костянтин Пантелей


СТРІТЕННЯ ГОСПОДНЄ У ЛЬВІВСЬКІЙ ВИПРАВНІЙ КОЛОНІЇ № 48

На свято Стрітення Господнього в’язничний капелан Львівської Архиєпархії – отець Тарас Мирка разом з в’язнями молився Божественну Літургію. По завершенні Літургії, отець Тарас роздав усім засудженим свічки і опісля молитовного благословення окропив їх святою водицею. Також капелан не оминув працівників колонії, а тому навідався до штабу установи і молився з працівниками і по завершенні поблагословив стрітенські свічки. В цей день в установі панувала надзвичайно тепла та молитовна атмосфера і отець наголосив на тому, що і ми усі повинні прагнути до зустрічі з Богом.

Брат Олег Нестор

СТРІТЕНСЬКІ БОГОСЛУЖЕННЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

В Івано-Франківськомуслідчому ізоляторі відбулися стрітенські святкові богослужіння 

Закінчилося освяченням свічок.



ієрей Арсен Панчак



Немає коментарів:

Дописати коментар