Шукати в цьому блозі

неділю, 7 лютого 2016 р.

З туром «Діти – майбутнє України!» Ростислав Бьоме завітав до вихованок Мелітопольської ВК

06 лютого 2016 року, в рамках Всеукраїнського туру «Діти – майбутнє України!», Мелітопольську підліткову колонію з концертною програмою для вихованок відвідав Ростислав Бьоме, автор гімну Революції Гідності відомий більше за псевдо Artisto. Разом з відомим виконавцем і волонтерами туру колонію відвідав священик Української Греко – Католицької Церкви  о. Іван Косарєв.

Головна мета цього заходу - надати можливість відчути, що незалежно від помилок минулого життя, дівчата можуть бути успішними і жити повноцінним життям, вчитись ставити перед собою правильну позитивну мету і упевнено йти до неї.

В ході заходу Artisto виконував  пісні, бесідував з вихованками про те, що вони відчувають, які вони мають мрії і побажання на майбутнє і як досягти мети разом.

З теплими словами звернувся до вихованок отець Іван  та поділився  своїм досвідом роботи над мріями і їх реалізацією, також наголосив на тому, що багатим треба залишатись в душі та серці, жодні скарби не замінять чистоти духовної.







Дівчата подарували дівчатам подарунки – гігієнічні набори, гарний настрій, яскраві враження та від усього серця побажали  здоров’я, успіхів та наснаги на все життя. А найголовніше – скорішого звільнення.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ за матеріалами прес-служби управіління ДПтС України у Запорізькій області.

Немає коментарів:

Дописати коментар