Шукати в цьому блозі

четвер, 21 квітня 2016 р.

В рамках акції «Подаруй книгу в'язню» волонтери відвідали засуджених у Бучанській виправній колонії

21 квітня 2016 р. у Києві в рамках доброчинної акції «Подаруй книгу в'язню» на поповнення в'язничних бібліотек понад 500 книжок було передано до Бучанської виправної колонії № 85. Волонтери пенітенціарного душпастирства Мирослава Ільтьо, Тетяна Козій, Анна Онисько та Павло Загороднов, референт пенітенціарного душпастирства УГКЦ, відвідали в'язнів у міжобласній відомчій лікарні, що знаходяться на території колонії, та передали частину тих книг, які пожертвувало подружжя Вікторії і Сергія з Академмістечка.

Разом з керівником Відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України о. Костянтином Пантелеєм волонтери обійшли усі палати, поспілкувалися із персоналом лікарні, пацієнтами, помолилися над тяжкими хворими. 

«Це особливість проекту - відчути тепло людських рук - людину, яка її подарувала. Ув'язнений зрозуміє, що це не «на бери небоже, що мені не гоже», це від серця...» - ділиться Павло Загороднов. Книги класиків художньої літератури, історичні твори, на тему християнської духовності.

Акція триває. Кожен, хто побачить у книжковій крамниці при греко-католицьких храмах  Києва скриньку з написом «Придбай книгу для в'язня», може доповнити своїм подарунком візит капелана до наших співгромадян, які часто звертаються про молитовник, Біблію, духовну і художню літературу.



















Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар