Шукати в цьому блозі

четвер, 1 вересня 2016 р.

День Знань у Київському слідчому ізоляторі.


1 вересня 2016 року у класах філіалу Київської вечірньої загальноосвітньої школи № 1 при Київському слідчому ізоляторі Управління ДПтС України у Києві та Київській області 15 осіб, взятих під варту та засуджених мають змогу здобувати середню освіту у 10, 11 класах. На Святі Знань були присутні учителі філіалу ВЗШ № 1,  ієрей Костянтин Пантелей, керівник відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України та пердставники Церков Місії тюремного служіння. 

Багато теплих слів та побажань було висловлено на адресу хлопців. Ієрей Костянтин Пантелей благословив вчителів та учнів на початок навчального року та подарував зошити й канцелярське приладдя. Закінчилася урочиста лінійка персональними висловлюваннями підопічних, які своїми незавченими, а по-особливому щирими словами подякували своїм учителям. Перший шкільний дзвоник запросив учнів на перший урок.

Середня освіта у нашій країні є обов'язковою. Надзвичайно важливо, що неповнолітні громадяни України, які в силу різних життєвих обставин опинилися за мурами пенітенціарних установ, мають змогу навчатися й отримувати атестат про здобуття освіти, який дуже потрібен в подальшому житті, а також набути професійно-технічну освіту. 

Немає коментарів:

Дописати коментар