Шукати в цьому блозі

четвер, 22 вересня 2016 р.

Після навчання міжконфесійної групи капеланів семеро греко-католицьких капеланів отримали сертифікати.

22 вересня 2016 року в Інституті кримінально-виконавчої служби закінчився тренінг для священників (капеланів), що проходив у межах співробітництва Державної пенітенціарної служби України, Душпастирської ради та Інституту.
Це була вже третя група капеланів, які пройшли тренінгові навчання. Взагалі навчання пройшли 103 майбутніх капелана, котрі будуть працювати із засудженими.
Підсумовуючи зазначений захід, із заключним словом виступила начальник науково-дослідного центру з питань діяльності органів та установ ДПтС України доктор наук з державного управління, доцент майор внутрішньої служби  Калашник Н. С. і вручила від імені Інституту капеланам сертифікати, які засвідчують, що священики пройшли спеціалізоване курсове навчання священнослужителів Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» в обсязі 32 аудиторних годин, що проходило з 19 по 22 вересня 2016 року.
Капеланів вразила щирість і компетентність викладачів Інституту. Вони висловили вдячність та повагу за великий вклад у капеланське служіння, а також побажали процвітання Інституту, Божої благодаті всім викладачам і плідного співробітництва у майбутньому.
ІКВС

Немає коментарів:

Дописати коментар