Шукати в цьому блозі

понеділок, 19 вересня 2016 р.

Пенітенціарії стали учасниками VIIІ Всеукраїнського військового паломництва до Зарваниці


17-18 вересня 2016 р. Б. учасниками VIIІ Всеукраїнського військового паломництва до Зарваниці "Вірних стереже Господь (Пс. 31, 24)" серед інших силовихз структур були також пенітенціарні службовці Львівської, Тернопільської й Івано-Франківської  областей. 



Серед учасників паломництва разом з капеланами - представники Міністерства оборони України, Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної пенітенціарної служби. Також у паломництві беруть участь військовослужбовці, добровольці, сім'ї загиблих в зоні АТО, курсанти, ліцеїсти військових ліцеїв, волонтери.

Паломництво розпочалося з Молебна перед Зарваницькою іконою Божої Матері у Парафіяльному храмі Пресвятої Трійці. Далі пенітенціарії пройшлися урочистою ходою до скульптури Божої Матері.


Триває Надзвичайний Ювілейний Рік Божого Милосердя. Молитви за мир в Україні. Тому військове паломництво має особливе значення. Таким чином, суспільство демонструє свою підтримку захисникам, які захищають східний кордон і стримують наступ агресора на решту території України.

До святого місця прибули бійці АТО і ті, хто вже повернувся з фронту, військові контрактної служби, учасники бойових дій різних періодів, члени їх сімей, представники ветеранських громадських організацій, волонтери та всі, кого торкнулася війна. Участь в паломництві беруть і віруючі, які у молитві просити божої захисту для бійців і якнайшвидшого повернення миру в Україну», - сказав Юрик.



До VIII військового паломництва виготовлений спеціальний пам'ятний знак для його учасників.

У програмі - молебень перед іконою Зарваницької Божої Матері, урочиста хода до скульптури Богородиці, заупокійна Божественна Літургія по загиблим захисникам України, поминальна хода зі свічками.









Немає коментарів:

Дописати коментар