Шукати в цьому блозі

четвер, 23 лютого 2017 р.

Представник УГКЦ взяв участь в установчому засіданні Профільного Комітету Верховної Ради України щодо законопроекту про пенітенціарну систему

23 лютого 2017 року у конференц-залі Верховної Ради України відбулося спільне установче засідання робочої групи Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та Міністерства юстиції України щодо реформування пенітенціарної системи під спів-головуванням народного депутата України Юрія Мірошниченка та першого заступника Міністра юстиції України Наталії Севостьянової та заступника Міністра юстиції Дениса Чернишова. У засіданні взяв участь Голова Душпастирської ради з питань релігійної опіки в пенітенціарних установах священик Костянтин Пантелей. 

У вступному слові головуючий народний депутат України Юрій Мірошниченко наголосив, що мотивом установчої зустрічі є імплементувати повний цикл публічної політики у процес реалізації пенітенціарноЇ реформи, який полягає у залученні усіх зацікавлених сторін, в тому числі фахівці пенітенціарії, громадські та релігійні організації.

Заступник Міністра юстиції Денис Чернишов поінформував присутніх про створення робочих підгруп з підготовки законопроекту. Душпастрську раду при пенітенціарній системі представляли священик Костянтн Пантелей,  пастор В'ячеслав Когут і шейх Рустам Тамім. Зустріч стала нагодою висвітлення позицій учасників засідання. 


Немає коментарів:

Дописати коментар