Шукати в цьому блозі

середу, 28 березня 2018 р.

Чому пропала петиція

27 березня 2018 року, за 30 днів до завершення збору підписів зникла петиція №22/042484-еп Віктора Танцюри: ось посилання на кешовану копію в Google

Петиція була знята з сайту Президента України за листом-вимогою Уповноваженого з прав людини. Ніби-то вона порушує законодавство України.

Намагаючись поставити союзи між гомосексуальними особами на один правовий рівень із шлюбом і родиною, влада діє свавільно і всупереч своїм обов'язкам, навчає нас Церква. Під маркою захисту прав людини готується нечувана дискримінація громадян, що вважають справжній шлюб і родину найвищою соціальною і морально-духовною цінністю суспільства.

Захист прав дітей - це збереження родини і подружжя, заснованого на союзі чоловіка і жінки. Держава має гарантувати цей захист!

Але ніхто так не захистить подружжя й родину, як юнак і юначка, що обирають дошлюбну стриманність і посвяту своїм нареченим. Як чоловік і жінка, що віддано і вірно кохають одне одного й бережуть свій подружній союз, не зважаючи на спокуси й випробування. Як батьки, що прихильно стапвляться до дітей і не зрікаються свого покликання і святих обов'язків виховання. Як громадяни, які здатні висловлювати свій протест сумління в акціях громадянської непокори беззаконним діям влади.

З досвіду вихователя у притулку для неповнолітніх, керівника програм для дітей з неблагополучних родин, керівника родинного центру при "Карітас-Київ", ведучого програми відповідального батьківства при трьох жіночих консультаціях у м. Київ і врешті священика капелана пенітенціарної системи свідчу, що любов в родині значно успішніше зцілює наслідки будь-якої суспільної й особистісної патології, ніж правоохоронна система і потужні державні програми. 

Молитва і щоденне свідчення правдивої любові та здатність відважно боронити родину як найбільшу духовну цінність людської цивілізації є покликанням усіх християн і людей доброї волі.

священик Костянтин Пантелей

Немає коментарів:

Дописати коментар