Шукати в цьому блозі

четвер, 4 квітня 2019 р.

Презентація фільму "Небо над головами" знову відбулася у Києві

На базі Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 03.04.2019 відбулось насичене та пізнавальне профілактичне заняття для дітей та молоді, засуджених до альтернативних форм покарань.

Під час заходу діти та молодь, які перебувають у процесі досудового розслідування або слідства, суду та з тими, яким призначено проходження програм пробації, переглянули короткометражний документальний фільм "Небо над головами". Фільм розповідає історію про підлітка Богдана, який відбував покарання у Прилуцькій виховній колонії два з половиною роки, а також його життя на волі. Учасники заходу мали змогу поспілкувались та дізнались з перших вуст про життя в колоніях, яким чином та за що туди потрапляють, які перешкоди чекають після звільнення. 

Фільм дуже вразив усіх присутніх та дав змогу замислитись про те, що ти в житті робиш не те і що ти можеш змінити вже зараз. Важливим меседжем було те, що насправді лише батьки залишаються з тобою, коли ти потребуєш підтримки! Іноді хибний вибір змінює все твоє життя! 

Гостями Центру буои режисер фільму, працівник Благодійного фонду "Карітас Київ" Василь Возняк, керівник Відділу душпастирства в пенітенціарній системі України Патріаршої курії УГКЦ Костянтин Пантелей, волонтерка організації "Червоний Хрест" Уляна Щудло, колишній ув'язнений Марк Федоров. Представник Центру пробації Оболонського району та Муніципальної Варти м. Києва Оболонського району.

Карина Гомельська

Немає коментарів:

Дописати коментар