Шукати в цьому блозі

вівторок, 17 вересня 2019 р.

Волонтерська подія була організована у Миколаївській виправній колонії

14 вересня 2019 року у Миколаївській виправній колонії (для дорослих) у селі Заклад Львівської області відбулася презентація короткометражного документального фільму "Небо над головами" авторства Василя Возняка. 

Посприяли організації цієї події священики-капелани о. Олег Нестор і Тарас Жолдак.

Фільм розповідає історію про вихованця Прилуцької колонії Богдана. Чи зможе він всупереч всіх життєвих труднощів налагодити життя на волі? Стрічку присвячено 20-літтю утворення структур ДКВС, психологам та педагогам служби й невтомному служінню волонтерів пенітенціарного душпастирства, які торкаються до сердець підлітків, що колись переступили закон.

Василь Возняк є багатолітнім помічником і співорганізатором численних подій в установах пенітенціарної системи для неповнолітніх. Подій, що мають велике суспільне значення. Після показу фільму в'язні поспілкувалися з автором. "Був радий бачити трьох своїх підопічних з якими колись познайомився у Прилуцькій виховній колонії та Київському слідчому ізоляторі" - поділився Василь.

Василь Возняк продовжує доброчинний соціальний проєкт підтримки неповнолітніх ув’язнених «Небо над головами», організовучи окрему подію для тих неповнолітніх, які нещодавно вийшли з колонії на волю – похід у Карпати.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар