Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 липня 2011 р.

Міжнародний конкурс образотворчого мистецтва в'язнів у Берліні "Із світла і темряви".

Українська Греко-Католицька Церква у співпраці з Берлінською Галереєю “MAGNIFICAT” і Товариством “Мистецтво та в’язниця” запросила Державну пенітенціарну службу України представити по одній роботі від кожного з 25 територіальних управлінь для участі робіт засуджених у ІІ Міжнародному конкурсі образотворчого мистецтва в'язнів у Берліні, Німеччина.

Тема конкурсу: "Із світла і темряви". Мета конкурсу – допомогти суспільству в усвідомленні віддзеркалення усіх питомих йому рис в історіях життя засуджених, у дійсності й обставинах життя за мурами пенітенціарних установ.


У конкурсі беруть участь лише графіка та живопис розміром не більше 60 х 80 см. Критерії оцінки: оригінальність, успішне виконання згідно з темою, творчі якості. Свою роботу автор дарує в галерею “MAGNIFICAT” для соціальних цілей.

Перший приз 1000 євро

Друга премія 500 євро

Третя премія 300 євро

Премії 4 -10 100 євро

За сприянням Соціально-виховної та психологічної служби ДПтС України роботи засуджених були передані душпастирському відділу УГКЦ 5 липня 2011 року перед їх відправкою на конкурс.

Рік тому нагороду за друге місце у конкурсі в Берліні здобула українка Діана Камлюк. Інша її праця представлена у цьогорічному конкурсі.

Немає коментарів:

Дописати коментар