Шукати в цьому блозі

неділю, 1 липня 2012 р.

Мультимедійна конференція у Долинському виправному центрі.

1 липня 2012 р. студенти Івано-Франківської духовної семінарії УГКЦ, з благослоовення ректора ІФДС протоієрея Олександра Левицького, провели мультимедійну конференцію «Твори добро - уникай зла» в Долинському виправному центрі № 118.

Після Божественної Літургії, яку своїм співом прикрасили семінаристи, засудженим було запропоновано науки, через які присутні мали змогу глибше зрозуміти, що таке зло і яку руйнівну силу має гріх, усвідомити неоціненну жертву Ісуса, яка є необхідною для нашого спасіння. Воскресіння Ісуса Христа є перемогою над злом і додає сил робити добрі вчинки, які є сходинками для осягнення вічного життя.

В часі конференції використовувалися відеоролики та притчі, які спонукали задуматися над власним життям та допомагали зрозуміти, що добро, яке ми безкорисливо робимо ближньому, обов’язково до нас повернеться.

Після конференції капелан центру о. Михайло Дзуль поблагословив всіх присутніх освяченою водою, закликаючи до братнього служіння один одному.
На закінчення керівництво установи висловило слова подяки за проведену конференцію на таку актуальну тему та запросило до подальшої співпраці.

Назарій Мицко
Інформаційний центр ІФДС

Немає коментарів:

Дописати коментар