Шукати в цьому блозі

понеділок, 1 вересня 2014 р.

1 вересня капелани благословили учнів на навчальний рік.

«День знань» у Київському слідчому ізоляторі 

 
01 вересня 2014 року в Київському слідчому ізоляторі, в кімнаті психоемоційного розвантаження корпусу для утримання неповнолітніх ув’язнених, було проведено свято «Першого дзвоника».
 
На урочистостях були присутні вчителі вечірньої загальноосвітньої школи №1, представник Української Греко-католицької церкви ієрей Костянтин Пантелей, сестра Василія (Гальцова), ЧСВВ,  представники громадських організацій та представники прокуратури.
 
Під час відкриття урочистої лінійки, присвяченої початку нового навчального року, прозвучав гімн України. Неповнолітніх привітали вчителі та гості, які побажали їм вдалого навчального року, натхнення, витримки, успіхів у навчанні. З напутнім словом до неповнолітніх звернувся також заступник начальника із соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Олександр Савченко, який зазначив що лише власне бажання та віра в свої сили дозволить кожному з учнів знайти свою дорогу в житті а знання ніколи зайвими не бувають. За доброю традицією представники громадських та релігійних організацій обдарували неповнолітніх канцелярським приладдям та солодощами.
 
Неповнолітні ув’язнені подякували за привітання, за підтримку та витримку вчителів та вихователів. Зокрема, деякі з учнів зауважили, що лише втративши свободу вони зрозуміли як важливо мати освіту, можливо тому що зустріли тут взаєморозуміння з боку вчителів та адміністрації Київського слідчого ізолятора.
 
Урочисту лінійку було завершено першим дзвоником, після чого неповнолітні, взявши свої зошити та щоденники, пішли до учбових класів, де розпочався перший урок, присвячений темі: «Україна єдина».
 
Прес-служба управління ДПтС України в м. Києві та Київській області

Немає коментарів:

Дописати коментар