Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 лютого 2017 р.

Душпастирська рада з питань в'язничного капеланства вшанувала пам'ять загиблих на Майдані й прийняла нових членів - представників Церков і релігійних об'єднань

20 лютого 2017 року у Києві відбулося чергове засідання Душпастирської ради при керівному органі Міністерства юстиції, що здійснює управління пенітенціарною системою України. Перед початком засідання члени Душпастирської ради вшанували пам'ять загиблих від беззаконних дій злочинної влади 2014 року. Відбулася молитва і покладання квітів на Алеї Героїв Небесної Сотні.
Склад Душпастирської ради розширився завдяки рішенню про прийняття представників Духовного Управління Мусульман України, Вірменської Апостольської Церкви в Україні й Всеукраїнський Конгрес Іудейських Релігійних Громад. Серед інших питань були розглянуті основні пропозиції про зміни і доповнення до Положення про Душпастирську раду, її символіку і засади взаємодії з Міністерством юстиції для реалізації прав громадян на релігійну опіку. Функціонування Душпастирської ради як дорадчого органу при Міністерстві юстиції є передбачено законом про в'язничне капеланство.

Пенітенціарне душпастррство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар