Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 грудня 2018 р.

Зустріч волонтерів відбулася у Прилуцькій виховній колонії

8 грудня 2018 року волонтери відвідали Прилуцьку виховну колонію. Приводом для неї стала акція Подаруй Біблію в'язню, що відбувалася у Києві у листопаді-грудні.

Місцевий священик отець Дмитро Горнакевич у вступному слові розповів про Біблію як про Боже Слово до людей. Після чого волонтер Владислав Лектор мав мотивуючу лекцію про важливість саморозвитку, навчання, освіти, самоосвіти, читання. 

Засновник проекту соціального підприємництва і автор унікальної ідеї соціальної
книгарні-кав'ярні Петро Ткачишин передав книги і натхненно розповів про свою ідею вихованцям. Організувати подію допомагала активна і завжди життєрадісна волонтерка Ірина Озарків. В кінці зустрічі ми роздали кожному вихованцію біблійні атласи закуплені нами за фінансової підтримки священика Романа Пушки. На разі в установі перебувають 37 вихованців. Василь Возняк презентував проект "Небо над головами". Закінчилась подія чаюванням і приватним спілкуванням. Вихованці подарували нам, волонтерам, сувеніри вироблені власноруч - прикраси на ялинку у вигляді свинки з фетру (дуже класні! дякуємо). Висловлюємо подяку працівникам Прилуцької виховної колонії для неповнолітніх, що організували цю подію - вихователю/ керівнику гуртка Оля Муляр, заступнику начальника із соціально-виховної роботи Дмитрий Жайворонко та начальнику колонії Евгений Квитницкий за співпрацю та активну життєву позицію. Зустріч організована в рамках для Біблії з ініціативи і за фінансової підтримки Пенітенціарне душпастирство УГКЦ у особі керівника Відділу душпастирства в пенітенціарній системі України Патріаршої курії УГКЦ Constantin Panteley та за активної участі та допомоги референта Відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України Павло Загороднов.
Всім дякуємо!


Василь Возняк

Немає коментарів:

Дописати коментар