Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

У Західному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань відбулася зустріч з духовенством

10.02.2021 року в Західному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань відбулася зустріч керівництва ЗМУ МЮ з духовенством.
З вітальним словом виступив начальник Віктор КОЩИНЕЦЬ.


Про досвід співпраці розповів заступник начальника Ярослав БОЙКО.
Від духовенства із словом благословення виступив Висопреосвященний владика Макарій, Митрополит Львівський, та нагородив орденами з нагоди Різдвяних свят та співпрацю з Львівською єпархією Православної Церкви України заступника начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Наталію Рибалка, начальника ЗМУ МЮ Віктора Кощинця, заступника начальника ЗМУ МЮ Ярослава Бойко, та Благословенними грамотами нагородив завідувача сектору юридичного забезпечення ЗМУ МЮ Олександра Гейца, головного спеціаліста відділу соціально-виховної роботи та забезпечення прав засуджених ЗМУ МЮ Сергія Чавкіна, заступника відділу соціально-виховної роботи та забезпечення прав засуджених ЗМУ МЮ Юлію Ощипок, та головного спеціаліста у зв’язках з засобами масової інформації та громадськості Лілію Левицьку.

До виступу були запрошені всі учасники зустрічі:
• Висопреосвященний владика Макарій - Митрополит Львівський;
• о. Тарас МИРКА – священнослужитель, в’язничний капелан Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької церкви;
• о. Олег НЕСТОР – священнослужитель, в’язничний капелан Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької церкви;
• Віктор ГРИГОРЧУК – капелан Церкви Євангельських Християн Баптистів «Дім миру» м. Чернівці;
• Олег БАЦИК – пастор, служитель тюремного служіння, Всеукраїнський Союз об'єднань Євангельських Християн-баптистів;
• о. Гжегош ДРАУС – Голова правління Української міжконфесійної опіки місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» Римо-католицької церкви.
• Михайло ДРЕН – пастор «Церква Християн Віри Євангельської» м. Борислав;
• Вадим ЧИЖИКОВ – Помісна Церква Євангельських Християн Баптистів м. Чернівці «Філадельфія»;
• Микола КАВЧАК – священнослужитель, військовий капелан Православної Церкви України.
Також на зустріч з духовенством було запрошено Директора релігійного видавництва святих «Володимира та Ольги» Володимир ПАНЧИШИНА який презентував «Молитовник для засуджених».
Під час зустрічі обговорено ряд питань, щодо релігійної опіки, порядок відвідування та організацію богослужінь в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах.

На завершення Віктор Васильович зробив для всіх учасників зустрічі та для працівників управління музичний подарунок, який покорив серця усіх присутніх, та надихнув на нові звершення. Духовний оркестр семінаристів Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, Української Греко-католицької церкви показав надзвичайне та одночасно незвичайне виконання колядок на закінчення Різдвяного часу.
Від усіх працівників управління та від себе особисто начальник ЗМУ МЮ щиро подякував учасникам зустрічі та духовному оркестру за неймовірні враження розколяди в управлінні.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ за матеріалами Західного МРУ ПВКПП

Немає коментарів:

Дописати коментар