Шукати в цьому блозі

середа, 10 липня 2024 р.

Відбулася координаційна зустріч ICCPPC-Europe

10 липня 2024 року з ініціативи чільного європейського координатора Міжнародної комісії католицького душпастирства у в'язницях Доріс Шефер відбулася нарада представників Нідерландів, Німеччини, Литви, України й Угорщини. 

Під час зустрічі у віддаленому режимі представники країн розповіли про розвиток ситуації та ініціатив, які передують Ювілейному року 2025 у в'язничному душпастирстві. Учасники групи висловили солідарну підтримку Україні і співчуття з приводу варварського вбивства персоналу й дітей в Охматдиті, у житлових будинках та приватного пологового будинку у м. Київ, а також цивільних мешканців в інших містах України: у м. Дніпро, м. Кривий Ріг, м. Слов'янськ, м. Краматорськ, м. Покровськ, що зазнали масивного ракетного обстрілу 8 липня 2024 року. 

Представник України священик Костянтин Пантелей розповів про розвиток душпастирського служіння УГКЦ і про нову програму щодо розвитку діяльності єпархіальних осередків реінтеграції для колишніх в'язнів. У кожному міжнародному контакті відчувається солідарна підтримка й молитва, зацікавлення долею України в змаганнях за свободу народу й відновлення в міжнародної безпеки і правопорядку.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар