Шукати в цьому блозі

вівторок, 26 лютого 2013 р.

Докладніше про умови проведення конкурсу «Переображення Господньою Любов'ю».







Ви можете вислати матеріали Новою Поштою
– на 4 відділення Києва – на імя Йосифовича Юрія (тел. 0979242494)

Чи передати через настоятеля однієї з Київських парохій УГКЦ

священик Костянтин Пантелей, Керівник Відділу Курії УГКЦ
з душпастирства у пенітенціарній системі України
Тел. 098 422 92 21, e-mail: panteley@ukr.net
                

 
 
Детальніше про виставку:
 
             Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви спільно з БФ «Карітас-Київ» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України проводить у серпні 2013 року Всеукраїнську виставку-конкурс мистецьких робіт засуджених «Переображення Господньою Любов’ю». Мета виставки – посприяти кращій суспільній комунікації та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися у місцях позбавлення волі, а також при цій нагоді познайомити широкий загал із плодами співробітництва Церкви з Державною пенітенціарною службою України у справі їхнього повернення до суспільства.
         Твори, що беруть участь у конкурсі мають відповідати темі - прагнення людини до світла, порозуміння і дарування себе іншим, за прикладом Божественного нашого Відкупителя Господа Ісуса Христа. Роботи можуть відображати як мирський так і релігійний мотив. На конкурс приймаються твори образотворчого мистецтва: вишивка, малюнки, картини, графіка, плоскорізьба (максимальний розмір: 50 х 40 см), а також мініатюри з різьблення чи ліпки вагою не більше 400 грам.

Заявки на участь прийматимуться від осіб, термін перебування яких у пенітенціарних установах завершується після січня 2014 року, а також від працівників пенітенціарної системи. Певне число учасників зможе отримати адресне сприяння у забезпеченні матеріалами для написання мистецьких робіт, про що необхідно написати звернення за адресою: ієр. Костянтин Пантелей, абон. скринька В-125, Київ 01001. Прийом заявок на участь у конкурсі завершується після досягнення числа 300 учасників.
Виставка, що відкриється у Києві 10 серпня 2013 року під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, Верховного Архиєпископа Києво-Галицького, буде нагодою для здійснення національного відбору 50 робіт на Міжнародний Конкурс образотворчого мистецтва ув'язнених та засуджених. Розмір призового фонду та винагород авторам залежатиме від пожертв, зібраних організаторами в Україні, тому будуть оголошені не пізніше 19 серпня 2013 року. Переможці серед неповнолітніх визначатимуться окремо від дорослих.
Організаційні етапи проведення виставки-конкурсу:
1)      доведення інформації про конкурс до потенційних учасників та збір заяв на участь у конкурсі - до 15 лютого 2013 року включно;
2)      комунікація з учасниками та сприяння у забезпеченні матеріалами - до 15 травня 2013 року;
3)      оголошення призового фонду та винагород, прийом-передача творів образотворчого мистецтва від ДПтС - до 1 серпня 2013 року;
4)      11-28 серпня - проведення виставки-конкурсу у Києві та відбір кращих робіт на міжнародний конкурс;
5)      19 серпня проголошення переможців конкурсу в Україні;
6)      вересень участь 50 українських робіт у міжнародному конкурсі;
7)      січень 2014 року – проголошення переможців міжнародного конкурсу.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар