Шукати в цьому блозі

понеділок, 24 серпня 2015 р.

До 24-ї річниці проголошення Незалежності України присягнули на вірність українському народу новоприйняті працівники Чортківської установи виконання покарань (№26)

21 серпня 2015 року у Чортківській установі виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 26) за участю керівництва та персоналу відбулися урочисті збори з нагоди 24-ї річниці проголошення Незалежності України.
Начальник Чортківської установи виконання покарань (№26) полковник внутрішньої служби Володимир Заверуха привітав присутній персонал із святом, подякував присутнім за керовану оперативну обстановку в установі, оголосив витяги із святкових наказів щодо заохочення кращих працівників установи.

Після привітання відбулося урочисте прийняття Присяги. Урочисте прийняття Присяги проходило в присутності запрошених родичів новоприйнятих працівників та отця Івана Мельника, який благословив свяченою водою новоприйнятих та присутній на Урочистих зборах персонал, дав благословення на подальшу службу.
Керівництво установи побажало присутнім успіхів у професійних починаннях, гідно та сумлінно нести службу, завжди бути готовим до можливих труднощів та стійко їх переносити. 

Немає коментарів:

Дописати коментар