Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Свято Переображення відзначили в установах виконання покарань та Слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Чернігівській області


Традиційні богослужіння після яких відбулося освячення яблук на свято Преображення Господнього відбулося в установах виконання покарань та СІЗО управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області. Для жінок, які відбувають покарання не території Чернігівської виправної колонії (№ 44) ієромонах отець Петро (Лоза), ЧНІ і монахиня Катерина відслужили святкову Літургію та освятили плоди. Від 2007 року громада Св. Апостолів Петра і Павла опікується жінками, приготовляючи їх до звільнення. Громада у 2011 році створила центр соціальної адаптації "Переображення", де жінки, які звільнилися після завершення терміну, відроджуються для життя.


Завітали представники Української Греко-Католицької Церкви і поспілкувались з в'язнями
та передали освячені плоди у камерах Чернігівського слідчого ізолятора, де перебувають усі категорії в'язнів. Добре пастирське слово зворушує навіть закам'янілі серця. Така допомога неодмінно потрібна усім, хто в силу обставин опинився за ґратами.


За матеріалами прес-служби ДПтС України.

Немає коментарів:

Дописати коментар