Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Служіння у в'язниці на свято Спаса

19 серпня 2016 року, у день Свята Преображення Господнього, відбулись відвідини в'язнв волонтерами й капеланами пенітенціарного душпастирства.

Київська Архиєпархія:
В результаті акції "Кошик на Спаса" у Києві силами вірян УГКЦ було зібрано 11151 грн., що пішли на закупку й транспортування плодів та меду Ці дари були розподілені для хворих в'язнів у медчастині Лук'янівки і в лікарні пенітенціарної системи в Бучанській ВК 85, для неповнолітнх у Прилуцькій виховній колонії та у Київському слідчому ізоляторі, для жінок, і для господарської обслуги, утримуваних у Київському слідчому ізоляторі - всього для 562 осіб. 112,5 л. меду, 311 кг. яблук, 36 кг. кавунів. Суттєву підтримку надали громади Св. Василія Великого, Св. Миколая на Аскольдовій Могилі.

У візитах до пенітенціарних установ разом з капеланами брали участь волонтери. Запевняю, що усі, кого ми стрічали за в'язничними мурами не сподівалися на подібні знаки уваги у такий складний для багатьох українців час. Їх вдячність і зворушення перевершували наші очікування. Милосердя має в собі переображаючу силу. У цьому є сенс цієї щорічної акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар