Шукати в цьому блозі

неділю, 31 березня 2019 р.

Міжконфесійна група капеланів завершила програму спеціалізованого навчання

Відповідно до вимог закону про в’язничне капеланство, з 25 березня по 28 березня 2019 року відбувалася чергова ротація з навчання капеланів різних конфесій. 
У міжконфесійній групі з 24 осіб у навчанні, яке проходило в приміщенні Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби Міністерства юстиції України, брали три греко-католицькі душпастирі.

Усього було проведено чотири модулі компетентності


  • правовий, 
  • спеціальний (фунціонування пенітенціарної системи), 
  • психолого-педагогічний,
  • фаховий.
За задумом організаторів навчання у міжконфесійній групі сприяє розвитку взаємного розуміння і братських відносин священиків різних Церков й виховує відчуття солідарноті у свідченні справжньої дюбові. "По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою." (Івана 13.35).

Капелани о. Роман Скрипнюк, о. Владислав Ігнатишин, д. Сергій Бондаренко отримали сертифікати, які засвідчують, що вони пройшли спеціалізоване курсове навчання священнослужителів в обсязі 32 академічних годин.



Чотирьохденне навчання завершилося спільною молитвою представників усіх конфесій у знак вдячності за роботу викладачів, а також побажаннями Божої благодаті усім викладачам і плідного співробітництва у майбутньому. 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар