Шукати в цьому блозі

понеділок, 1 червня 2020 р.

У День захисту дітей людяну увагу ув'язненим проявили доброчинці і волонтери

1 червня 2020 року у Київському Слідчому ізоляторі й у двох виховних колоніях для неповнолітніх відбувалися заходи до Дня захисту дітей.
Внаслідок карантинних обмежень не лише волонтери, але і капелани не могли бути присутні на традиційній зустрічі з нагоди цієї події. Тому волонтери записали в Zoom вітання!, а помічник капелана Павло Загороднов, капелани о. Костянтин Пантелей, о.Роман Атаман, о. Михайло Гасяк, ЧНІ передали для вихованців Кременчуцької і Ковельської підліткових колоній, а також неповнолітнім у Київському слідчому ізоляторі ягоди, солодощі, гігієнічні набори, придбані коштом доброчинців. Найбільш приємним подарунком для юнаків були відео-записи волонтерів Пенітенціарного душпастирства УГКЦ, передані через соціально-виховну і психологічну службу установ. У своєму зверненні вони привітали юнаків та просили цінувати дар свободи й чинити правду і добро.


До сектору слідчого ізолятора, де утримуються матері з малюками до 3-х років, були передані комплекти одягу, гігієни, ягоди. У цей день неповнолітні ув’язнені отримали багато позитивних емоцій, а керівництво установ висловило вдячність за чуйні серця та небайдужість.

Подія у Ковельській колонії

Немає коментарів:

Дописати коментар