Шукати в цьому блозі

понеділок, 11 жовтня 2021 р.

В День Святого Апостола і Євангелиста Івана у Чорткові відбулося благословення оновлення храму

 


09 жовтня 2021 року в день переставлення Святого Апостола Івана Богослова у церкві, що побудована на території  Чортківської установи виконаня покарань (№26)  і освячена ім’ям цього святого відбулася святкова Божественна Літургія. Літургію правив  владика Димитрій (Григорак) Єпископ Бучацький. 

         На літургії були присутні Чортківський міський голова Володимир Шматько,  священники Української Греко – Католицької церкви,  семінаристи Чортківської Дяківсько – Катехичної академії, начальник Чортківської УВП (№26) підполковник внутрішньої служби  Ihor Drabyk ,  співробітники установи,  ветерани  ДКВС України - Володимир Заверуха та Роман Шуригайло, засуджені які відбувають покарання у господарській обслузі установи.  

            Як зазначив начальник установи Ігор Драбик, серед осіб, що утримуються в Чортківській УВП є багато людей, які усвідомлюють свою вину та щиро молять Бога щоб він оберігав їхніх родичів та близьких, що залишились на волі, і щоб Господь через їхню щиру молитву дав їм своє благословення на подальше життя яке б відповідало  Законам Божим.

За матеріалами Західного МРУ зпитань виконання кримінальних покарань і пробації

Немає коментарів:

Дописати коментар