Шукати в цьому блозі

середу, 15 лютого 2023 р.

Стрітення у Збаразькій виправній колонії

Стрітення Господнє є  одним  з найдавніших і шанованих свят та  відзначається через 40 днів після Різдва Христового. З нагоди свята у капличці, що знаходяться на території державної установи «Збаразька виправна колонія (№63)" відбулося  богослужіння та освячення свічок за участю  отця Омеляна Колодчака. Капелан щиро привітав адміністрацію та засуджених із святом, побажавши миру, духовного благословення, очищення та щасливої долі. 

На свято Стрітення Господнього, в’язничний капелан  отець Омелян Колодчак відвідав Збаразьку виправну колонію. За древньою традицію після служби освячуються свічки - символ світла. 


Після спільної молитви в каплиці святого Великомученика Димитрія о. Омелян освятив свічки, прикрашені синьо-жовтими стрічками і вічнозеленим самшитом, для працівників установи і засуджених жінок.  Капелан привітав адміністрацію і всіх присутніх зі святом й побажав їм бути носіями світла, бо світло знищує темряву, дарує надію на краще майбутнє, а також миру, швидкої Перемоги, Божого благословення, духовного очищення і доброї долі для нашого народу. Щоб Боже світло просвітлювало кожного.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар