Шукати в цьому блозі

середу, 7 червня 2023 р.

День захисту дітей відзначили у слідчому ізоляторі


1 червня 2023 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулась зустріч керівника пенітенціарного душпастирства УГКЦ Костянтина Пантелея, виконавчого директора Української мжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення  волі» В’ячеслава Когута та представників фундації "Золотий вік" з неповнолітніми, які потрапили у конфлікт із законом, утримуваними у Київському Слідчому Ізоляторі. 


За сприянням соціально-виховного відділу волонтери і священики поспілкувалися з підлітками,  залишивши разом із солодкими подарунками, придбаними на кошти доброчинців з побажаннями добра і Божого визволення. Діти отримали відчуття діткнутості й зацікавлення їхніми долями. Вони потребують доброзичливого супроводу і постійного пригадування, що незалежно від обставин їхнього життя та вчинків, навіть будучі покарані за злочини, вони не відкинені. 


Гості завітали також до сектору слідчого ізолятора, де утримуються матері з малюками до 3-х років, були передані ягоди. У цей день неповнолітні ув’язнені отримали багато позитивних емоцій, а керівництво установи висловило вдячність за чуйні серця та небайдужість.


Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар