Шукати в цьому блозі

середу, 27 вересня 2023 р.

Боже дитя, з днем Святого Хрещення!

У ДУ "Львівська УВП - 19" відбулося Таїнство Хрещення. Охрещений Данило перебуває в установі разом з мамою, яка знаходиться під слідством.   У хрещенні дитини, чи зрілої людини з її душі змивається первородний гріх, дарується освячуюча ласка й тим самим відкриваються двері Церкви для подальшого зростання у благодаті через участь в інших Святих Тайнах. 

Під час Тайни Хрещення були присутні: заступник начальника міжрегіонального управління з питань ресоціалізації і дотримання прав засуджених Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції - Юрій КОВАЛЬ, заступник начальника УВП з СВПР ДУ "Львівська установа виконання покарань- 19" - Сергій ІЛЕЧКО та персонал даної установи, які прийшли щоб привітати новопросвіщенного та його матір.

Дякую керівництву Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції і керівництву нашої установи за присутність і підтримку у плеканні християнської віри у місцях позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар