Шукати в цьому блозі

середу, 13 березня 2024 р.

Персонал ДКВС відвідав відвідали Львівську духовну семінарію

Працівники Відділу соціально-виховної та психологічної роботи ДУ" Львівська установа виконання покарань 19" разом із заступником начальника установи з СВПР - підполковником Сергієм ІЛЕЧКОМ та капеланом установи о.Олегом НЕСТОРОМ відвідали Львівську духовну семінарію Святого Духа УГКЦ. Учасники даної екскурсії мали нагоду запізнатися із побутом семінаристів, дізнатися про навчальний і формаціний процеси майбутніх священників. 

Префект семінарії - отець Іван ГЛОВА представив працівникам історію семінарії, розповів про семінарійний храм, про іконостас і розписи цього храму, про богослужіння, які там відбуваються. Також, отець Іван, ознайомив гостей із розпорядком дня у духовному закладі. Брати-семінаристи, які належать до семінарійного Центру пенітенціарного капеланства розповіли про дозвілля студентів семінарії. 

Працівникам установи вдалося почути спів хору Львівської духовної семінарії, познайомитися з працею різних спільнот, братств і організацій, які діють у духовній семінарії. Відвідали семінарійну бібліотеку і редакцію семінарійного часопису "Пізнай Правду". Цікавинкою було те, що брати-семінаристи активно займаються різними видами спорту, виконують фізичну працю, багато моляться і навчаються, а поза тим ведуть активну працю серед різних верств суспільства. 


Завершилася екскурсія для працівників спільною трапезою у патріаршому домі.

Немає коментарів:

Дописати коментар